Tijdelijke fietsenstalling nodig?

Bent u op zoek naar een tijdelijke fietsenstalling? Staat er een evenement voor de deur en bent u verantwoordelijk voor de logistiek? Dan bent u bij Fietsenrekhuren aan het juiste adres. Wij zijn de specialist in de regio en ver daarbuiten als het gaat om grootschalige evenementen. Wij regelen voor u de opbouw en de afbouw zodat u zich daar geen zorgen over hoeft te maken. U kunt bij ons via de website een vrijblijvende offerte aanvragen zodat u precies weet waar u aan toe bent. Dit heeft als voordeel dat u niet voor verrassingen komt te staan op het moment dat wij de fietsenrekken komen plaatsen en ophalen. Op werkdagen heeft u binnen twee uur een vrijblijvende offerte in uw mailbox. Wij bieden u volledige ontzorging want ook het transport regelen wij altijd zelf. Wij zijn de leverancier voor uw tijdelijke fietsenstalling.

fietsenstalling verhuur nodig?

Bereken uw offerte

Tijdelijke fietsenstalling plaatsen

Op zoek naar een tijdelijke fietsenstalling? Bij ieder fietsenrek kunnen 20 fietsen gestationeerd worden. Onze fietsenrekken zijn zo gemaakt dat ze voor grootschalige en kleinschalige evenementen ingezet kunnen worden. Omdat beide kanten van de fietsenrekken gebruikt kunnen worden is er maar een minimale grondoppervlakte nodig voor een maximale capaciteit. De fietsenrekken komen wij zelf brengen en ophalen en wij zorgen ervoor dat ze functioneel neergezet worden. Zo kunt u met weinig fietsenrekken een tijdelijke fietsenstalling maken. Wij zijn op de hoogte van de nieuwste wetgeving en zorgen ervoor dat de opstelling van de fietsenrekken voldoet aan de regels.

Tijdelijke fietsenstalling in grote aantallen

Door onze gevarieerde transportvloot kunnen wij overal waar u dat wenst de fietsenrekken leveren. Wij hebben meerdere vestigingen in Nederland en opereren altijd vanuit de dichtstbijzijnde locatie. Zo zijn wij altijd snel op locatie en kunnen wij flexibel inspelen op de data en tijden van het evenement. Mist u onverhoopt toch een aantal fietsenrekken? U kunt direct contact met ons opnemen en dan komen wij nog een aantal fietsenrekken brengen. Wij verzorgen met onze event-operators de complete op- en afbouw van uw fietsenstalling op locatie! Wilt u graag meer weten over onze tijdelijke fietsenstalling? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Over Fietsenrekhuren

Door onze centrale ligging en meerdere nevenvestigingen in het land kunnen wij uw tijdelijke fietsenstalling in heel Nederland, België en Duitsland leveren. Door onze knowhow op het gebied van productie, engineering en ervaring hebben wij het beste fietsenrek ontwikkeld voor grootschalige publieke evenementen. Alle soorten fietsen kunnen hierin geplaatst worden. Van kinderfietsen en gewone fietsen tot elektrische fietsen. Dit evenementen fietsenrek wordt door bijna alle grote festivals in Nederland, België en Duitsland bij ons ingehuurd.