Pop up fietsenstalling

Voor eendaags en meerdaags evenementen

Pop up fietsenstalling nodig?

Bent u op zoek naar een pop up fietsenstalling? Heeft u een eendaags of meerdaags evenement gepland en bent u op zoek naar een pop up fietsenstalling? Door een pop up fietsenstalling te plaatsen, vangt u de fietsers op een professionele manier op. Dit voorkomt dat er fietsen geplaatst worden tegen dranghekken, op straat of tegen woonhuizen. Het wordt steeds populairder om met de fiets naar een festival te gaan en daarom is het belangrijk dat de fietsenstalling goed geregeld is. Wij zijn de specialist in de regio en ver daarbuiten op het gebied van pop up fietsenstallingen. Wij beschikken over een team specialisten die de fietsenrekken komen opbouwen en afbreken. Wij weten precies hoe wij de fietsenrekken moeten neerzetten om op een zo’n klein mogelijk stuk grond zo veel mogelijk fietsen te kunnen plaatsen. Door onze jarenlange ervaring in het vak weten wij precies waar wij over praten.

fietsenstalling verhuur nodig?

Bereken uw offerte

Pop up fietsenstalling plaatsen

Op zoek naar een pop up fietsenstalling? Wij hebben stevige en degelijke fietsenrekken voor uw evenement. Het zijn fietsenrekken waar met gemak 20 fietsen in geplaatst kunnen worden en die niet zomaar omvallen. Omdat wij zelf de levering regelen is het mogelijk om zowel een grote als een kleine bestelling bij ons te plaatsen. Heeft u een examenfeest en wilt u graag twee fietsenrekken bij ons huren? Of heeft u een groot evenement waar u duizenden personen verwacht? Wij kunnen meer dan 40.000 fietsenplaatsen regelen. Weet u nog niet goed aan hoeveel rekken u moet denken bij uw evenement? Wij gaan graag met u in gesprek om samen met u een berekening te maken. Wij zijn hier volledig in thuis en weten precies hoe wij dit moeten aanpakken. Wilt u graag van ons persoonlijk advies ontvangen voordat u een vrijblijvende offerte bij ons aanvraagt? Geen probleem, wij komen langs bij u!

Over Fietsenrekhuren

Fietsenrekhuren.nl is gevestigd in Almkerk, St. Odilienberg en Gieten. Dit maakt het voor ons mogelijk om in heel Nederland te opereren. Wij werken altijd vanuit de dichtstbijzijnde locatie zodat wij snel en op het juiste tijdstip bij u de fietsenrekken kunnen bezorgen. Fietsenrekhuren is onderdeel van Freetime Event Support. De naam zegt het eigenlijk al. Wij zorgen voor de nodige ondersteuning bij evenementen. Als het gaat over pop up fietsenstalling dan regelen wij alles en ontzorgen u volledig. U hoeft ons alleen maar toegang het terrein te verlenen en de rest regelen wij. Ook het ophalen doen wij helemaal zelf. Wij besteden niets uit en dit maakt onze fietsenrekken betaalbaar!