Dit zijn onze tips!

Zo kunt u een succesvol evenement draaien

Voor de verdere groei voor de verhuur van evenementen-fietsenrekken™ hebben we nu ook een compleet sign-pakket samengesteld. Dit pakket is beschikbaar als A0 bord, spandoek voor op drang en of bouwhekken.

 

Fietsmobiliteit en fiets-parkeren maakt een steeds belangrijker onderdeel uit van uw mobiliteitsplan. Omdat we meer dan 170 evenementen op een jaar realiseren hebben we samen met de veiligheidsregio’s van Amsterdam en Utrecht besloten om overal dezelfde indeling te realiseren.

Hoofdpaden een minimale breedte van 4 meter
Tussenpaden een minimale breedte van 1,5 meter

Om de fietsenstalling optimaal te benutten wordt door zowel de veiligheidsregio’s en evenementen locaties geadviseerd om te werken met fietsstewards.

Deze fiets-stewards zorgen voor een optimale in en uitstroom van uw bezoekers. En zorgen er direct voor dat de fietsen op een juiste manier worden geparkeerd.

1000-2500 fietsen, 2 fiets-stewards
2500-4000 fietsen, 3 fiets-stewards
4000-6000 fietsen, 4 fiets-stewards
+6000 in overleg met mobiliteits coördinator

Maatschappelijk verantwoord en duurzaam. Idealen die we bij Fietsenrekhuren.com belangrijk vinden.
Door te kiezen voor een IVECO Daily uitgerust met een euro 6 motor zijn we welkom in alle Europese steden.

Deze combinatie is stiller, schoner en veiliger dan grote vrachtwagen. Inwoners en bezoekers in het centrum maar ook historische kades en bruggen worden zo beter beschermd.

Steeds meer overheden stimuleren evenementen om hun bezoekers met de fiets hun evenement te bezoeken uit de data die wij zelf hebben samengesteld met de door ons gerealiseerde evenementen zijn wij tot onderstaande cijfers gekomen. Deze cijfers zijn van het hele jaar 2019.
In 2019 hebben wij op 170 evenementen een tijdelijke fietsenstalling geplaatst totaal hebben we ca 560.000 fietsen mogen parkeren in onze tijdelijke fietsenstallingen.

 

Bent u een Duitse ondernemer, dan verwijzen wij u graag door naar onze website in het Duits;

mobilefahrradstander.de/

Deze website is aangeleverd door Siteli webdesign 

Wenn Sie ein deutscher Unternehmer sind, 
möchten wir Sie auf unsere Website in deutscher Sprache verweisen.

mobilefahrradstander.de/