Huur fietsenrekken.| Fietsenrek huren.com | Direct leverbaar!

Huur fietsenrekken

Huur fietsenrekken nodig?

Bent u op zoek naar huur fietsenrekken? Staat er een groot evenement voor de deur en verwacht u daarbij veel fietsers? Dan is huur fietsenrekken misschien wel een goede optie voor u! U voorkomt dat alle fietsen op de grond gegooid worden en buren overlast komen melden. Door een fietsenrek te plaatsen zullen fietsers sneller hun fiets netjes in de rekken zetten. Er zullen altijd een aantal fietsers zijn die hun fiets op de grond gooien maar dat is minimaal als er fietsenrekken staan. Wist u dat wij op een lengte van 300 cm maar liefst 20 fietsen kunnen plaatsen? U heeft niet enorm veel ruimte nodig om veel fietsen kwijt te kunnen. Huur fietsenrekken biedt de mogelijkheid om alle soorten fietsen te stallen. Van kinderfietsen en gewone fietsen tot elektrische fietsen; het past allemaal in onze fietsenrekken!

Bereken direct uw offerte!

Huur fietsenrekken voor ieder evenement!

Op het moment dat u bij ons huur fietsenrekken realiseert, komen wij de fietsenrekken plaatsen op uw evenement. Wij zorgen ervoor dat de fietsenrekken efficiënt geplaatst worden zodat er ruimte is voor veel fietsen. Al onze evenementen-fietsenrekken worden door onze eigen vakbekwame event-operators opgebouwd en weer opgeladen na afloop. Dit biedt u de mogelijkheid om uw gedachten volledig bij het evenement te houden omdat u zich niet druk hoeft te maken over bijzaken zoals de fietsenrekken. Wij vinden dat deze service standaard bij ons hoort. Deze vindt u dan ook terug in de offerte.

Huur fietsenrekken: meer dan 40.000 fietsenplaatsen!

Het is bij ons mogelijk om tot 40.000 fietsenplaatsen in één keer te vervoeren. Weet u al hoeveel fietsplaatsen u verwacht nodig te hebben? Laat dit tijdig aan ons weten en wij zorgen ervoor dat de huur fietsenrekken klaar staan. Daarbij is het ook mogelijk om een dag en tijdstip met ons af te spreken zodat u door kunt gaan met de hoofdzaken. Wij zijn zeer flexibel en passen ons daar waar nodig is aan! Wij zijn flexibel met het aantal fietsenrekken maar ook met het transport.

Over Fietsenrekhuren

Fietsenrekhuren is een onderdeel van Freetime Event Support dat gespecialiseerd is in fietsenrekken. Misschien vraagt u zich af waarom fietsenrekken zo belangrijk zijn? Het is hetzelfde als parkeerplaatsen regelen voor auto’s. De bezoekers moeten ergens hun voertuig kwijt anders wordt het een chaos. Dat is met fietsen precies hetzelfde. Als u een rustig evenement wilt, zorg dan voor goede voorzieningen! Wij helpen u hier graag mee! Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact met ons op!

× Whatsapp ons