Wij zorgen voor jou fietsen stalling

Wij verhuren en verkopen fietsenstallingen

fietsenrek-huren-kopen

Gebruikte fietsenrekken kopen

Bent u op zoek naar gebruikte fietsenrekken voor uw evenement? Bent u op zoek naar gebruikte fietsenrekken om te kopen? Zoek dan niet verder en neem een kijkje op onze website. Wij bieden u een ruim assortiment aan van verschillende gebruikte fietsenrekken. Onze fietsenrekken kunt u kopen voor scherpe prijzen. Bij FietsenrekHuren.com bent u aan het juiste adres als u gebruikte fietsenrekken wilt aanschaffen. Wij hebben fietsenrekken voor 10 fietsen maar ook voor 20 fietsen. De keuze is helemaal aan u. Wij beheren een ruime voorraad van verschillende fietsenrekken. U heeft de keuze uit meer dan 10.000 fietsenrekken. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij staan u graag te woord en vertellen u graag meer over de passende mogelijkheden met betrekking tot het huren of aanschaffen van gebruikte fietsenrekken

Gebruikte fietsenrekken voor scherpe prijzen

Wij bieden u een ruim assortiment aan van verschillende gebruikte fietsenrekken. U kunt onze fietsrekken gebruiken tijdens evenementen, feesten en partijen. FietsenrekHuren.com is gespecialiseerd in het tijdelijk opzetten van fietsenstallingen. Wij bieden u fietsenrekken verhuur aan voor grote evenementen. Onze fietsenrekken hebben slechts een kleine oppervlakte nodig en nemen dus niet veel plek in beslag op uw festivalterrein. Het is onze taak om u volledig te ontzorgen. Omdat wij ons eigen transport beheren zijn wij in staat om zelf de gebruikte fietsenrekken bij u af te leveren. Voor het brengen en ophalen van uw fietsenrekken bent u bij ons aan het juiste adres. U kunt vrijblijvend een offerte bij ons opvragen. Binnen 2 uur heeft u een offerte in uw mailbox.

Gebruikte fietsenstalling

Meer weten over gebruikte fietsenrekken?

Wilt u meer weten over onze gebruikte fietsenrekken die u kunt huren of kopen van FietsenrekHuren.com? Wij geven graag antwoord op al uw vragen. In de loop van de jaren hebben wij vele klanten geholpen met de levering van verschillende fietsenrekken. Wij merken dat er bij vele evenementen fietsenrekken nodig zijn. Niets is vervelender dan dat uw gasten hun fietsen niet fatsoenlijk kunnen parkeren. Door gebruik te maken van onze fietsenrekken voorkomt u een wirwar van fietsen. Op deze manier houdt u het overzicht en kunnen uw gasten op de juiste manier hun fietsen stallen op uw festival terrein. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?  Door onze centrale ligging en meerdere nevenvestigingen in het land kunnen uw tijdelijke fietsenstalling in heel Nederland, België en Duitsland leveren.

Graag een offerte ?