Fietsvlonder

De nieuwe modulaire fietsvlonder

Fietsvlonder nodig? Nederland is een echt fietsland. Als land investeren we fors in een gezonde, duurzame, bereikbare en aantrekkelijke leefomgeving. In deze leefomgeving is de fiets dominant aanwezig. Naast de vele voordelen geeft dat ook enkele nadelen. Een van deze nadelen is dat onze leefomgeving geteisterd word door fietsen die wild worden geparkeerd tegen gevels, stadmeubilair en bomen.

''Wat fijn dat dit in leven is geroepen, op naar een groener nu zou ik zeggen!''
L. Botelens
Ondernemer

Steeds meer steden weren de auto uit de steden. Daardoor komen er parkeervakken vrij welke gebruikt kunnen worden als plaatsen waar de fietsvlonder toegepast kan worden. Om een overzichtelijk straatbeeld te houden hebben wij de composiet fietsvlonder ontwikkeld.

4.6/5

MODULAIRE FIETSVLONDER

Door de innovatieve toepassing van composiet hebben wij een vormvrije fietsvlonder ontwikkeld. Deze fietsvlonder is licht van gewicht, duurzaam een geringe milieubelasting t.o.v staal en of beton.

LICHT

Bij de bouw van de fietsvlonder is niet enkel gekeken naar productkwaliteit maar ook gebruikskwaliteit

DUURZAAM

De fietsvlonder is een product wat opgebouwd is uit gerecycled materiaal, milieuvriendelijk dus!

GERINGE MILEUBELASTING

Omdat wij graag werken met oog voor het milieu, komt u er beter mee uit. Doe hier uw voordeel mee.

De voordelen van composiet zijn

Door te kiezen voor een modulaire opbouw, kunnen wij uw fietsvlonder in bijna alle configuraties produceren.
De basis afmetingen zijn 2400 x 1800 x 80mm.
U kunt uw fietsvlonder bestellen als rechthoek van 2400 x 1800, als rechthoek met ronde hoeken, als rechthoek met een geïntrigeerde stoeprand of als rechthoek met plantenbak.

Door de jarenlange ervaring op het gebied van (tijdelijk) fietsparkeren hebben wij specialistische kennis opgebouwd. Een flexibele instelling en een open werkhouding waardoor we snel en vakkundig uw vakspecialist zijn op het gebied van fietsparkeren.

De stad moet bereikbaar en aantrekkelijk zijn en gezond blijven. Vraag daarom vandaag nog uw fietsvlonder aan.

Ontdek onze innovatieve fietsvlonder

Op zoek naar een fietsvlonder? Wilt u een groot evenement organiseren en bent u op zoek naar een tijdelijke fietsenstalling? Dan bent u bij Fietsenrekhuren.com aan het juiste adres. Wij beschikken over een enorme diversiteit aan fietsenrekken en kunnen zorgen voor meer dan 40.000 fietsparkeerplaatsen. Fietsenrekhuren.com is gespecialiseerd in tijdelijke fietsenstallingen voor grootschalige publieksevenementen. Maar ook voor kleinere evenementen kunt u ons inschakelen. Bij evenementen zijn de lukraak geparkeerde fietsen vaak een probleem. Bezoekers hebben moeite om hun fiets terug te vinden die vaak ook nog beschadigd is. Door een fietsenrek te huren bij Fietsenrekhuren.com heeft u slechts een minimale oppervlakte nodig om veel fietsen kwijt te kunnen. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u adviseren over de hoeveelheid fietsenrekken en welk model het meest geschikt is voor uw evenement. U kunt bij ons fietsenrekken huren of kopen. Ook kunt u bij ons terecht voor fietsvlonders. Wij zijn erg enthousiast over de innovatieve fietsvlonder die wij ontwikkeld hebben. Fietsvlonders worden vooral in grote steden ingezet om een overzichtelijk straatbeeld te houden.

Fietsvlonder heeft vele voordelen

Een fietsvlonder bestaat uit een vloer van composiet met fietsbeugels. Onze fietsvlonders zijn modulair en kunnen in bijna alle vormen en kleuren geproduceerd worden. Onze fietsvlonder is licht van gewicht, sterk, duurzaam en heeft een geringe milieubelasting. Het is opgebouwd uit gerecycled materiaal en is dus milieuvriendelijk. Fietsen wordt steeds meer gestimuleerd en in de steden is de fiets dan ook dominant aanwezig. Door gebruiksvriendelijke fietsvlonders in te zetten blijft de stad bereikbaar, aantrekkelijk en gezond. Wij zijn op het gebied van fietsparkeren van de laatste ontwikkelingen op de hoogte. Fietsenrekhuren.com biedt u de nodige ondersteuning als u bijvoorbeeld een evenement organiseert waar u tijdelijke fietsparkeerplaatsen nodig heeft, een horecagelegenheid heeft waarvoor u een degelijk fietsenrek wilt aanschaffen of als u het parkeren van fietsen in uw stad in goede banen wilt leiden.

Fietsenrekken direct leverbaar

Als u bij ons fietsenrekken huurt of koopt dan hoeft u niet lang te wachten, wij kunnen deze direct leveren. Wij beschikken over eigen transport en regelen de op- en afbouw voor u. U hoeft zich nergens zorgen over te maken want wij ontzorgen u op alle gebied. Door onze centrale ligging en meerdere nevenvestigingen in het land kunnen wij uw tijdelijke fietsenstalling in heelde Benelux en Duitsland leveren. Door Fietsenrekhuren.com in te schakelen zijn uw logistieke problemen voorbij en wordt uw stad aantrekkelijker. Het enige dat u hoeft te regelen is dat wij toegang tot het terrein krijgen.