Fietsenrekken verhuur.| Fietsenrek huren.com | Direct leverbaar!

Fietsenrekken verhuur

Fietsenrekken verhuur nodig?

Bent u op zoek naar fietsenrekken verhuur? Wij zijn een betrouwbaar bedrijf waar u terecht kunt voor fietsenrekken verhuur. Wij hebben ontzettend veel fietsenrekken in ons aanbod waardoor wij de perfecte partner zijn voor grote evenementen. Ook voor de kleinere evenementen bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn zeer flexibel en willen graag voor ieder evenement de logistiek voor de fietsen regelen. Wij zitten al jaren in het vak en weten waar wij over praten. Weet u niet goed hoeveel ruimte u nodig heeft voor de fietsenrekken en aan hoeveel fietsenrekken u moet denken? Wij kunnen u advies op maat geven over de locatie waar de fietsenrekken komen te staan en hoeveel u er nodig heeft. Omdat wij bij vele evenementen betrokken zijn weten wij goed hoeveel fietsers u kunt verwachten. Heeft u de berekening al gemaakt? Dan kunt u bij ons een vrijblijvende offerte aanvragen. Zo weet u precies waar u aan toe bent.

Bereken direct uw offerte!

Fietsenrekken verhuur voor alle evenementen!

Op zoek naar een betrouwbaar adres voor fietsenrekken verhuur? Om een fietsenrek te plaatsen heeft u maar een minimale ruimte nodig. Op een stuk van 300 cm kunnen al 20 fietsen geplaatst worden. Omdat wij op meerdere plaatsen in Nederland gevestigd zijn, kunnen wij door het hele land fietsenrekken verhuur regelen. Wij kunnen geen permanente fietsenstallingen realiseren maar wij zijn gespecialiseerd in tijdelijke fietsenstallingen. Wij hebben een ruim aanbod van fietsenrekken en kunnen u overal mee van dienst zijn. Bent u benieuwd wat u kwijt bent als u fietsenrekken verhuur bij ons regelt? U kunt vrijblijvend een offerte aanvragen of contact met ons opnemen. Wij vertellen u graag meer over onze diensten en producten.

Fietsenrekken verhuur in grote aantallen!

Geen opdracht is te gek als het gaat om fietsenrekken verhuur. Voor ons is het een uitdaging om uw fietsenstalling te verzorgen zonder dat u zich daar druk om hoeft te maken. Onze fietsenrekken zijn ook nog eens universeel en dat biedt de mogelijkheid om alle soorten fietsen in de rekken te plaatsen. Onze fietsenrekken hebben namelijk voldoende ruimte tussen de wielsteunen.

Over Fietsenrekhuren

Fietsenrekken verhuren klinkt zo makkelijk maar het moet wel geregeld worden. Wij hebben in de afgelopen jaren ervaren dat bij veel evenementen de fietsers vergeten worden en wij zorgen dus voor de fietsers. Kent u die fietsenrekken bij NS-stations, open dagen, bij gemeenten en op andere plaatsen waar tijdelijk fietsen neergezet worden? Dat zijn allemaal fietsenrekken die wij kunnen verzorgen. De fietsenrekken zijn stevig en kunnen tegen een stootje. Wilt u graag meer weten over onze fietsenrekken? Neem vrijblijvend contact met ons op.

× Whatsapp ons