Fietsen parkeren

Komt er een evenement aan?

Fietsen parkeren hulp nodig?

Bent u op zoek naar een mogelijkheid voor fietsen parkeren op een festival? Bent u op zoek naar een professioneel bedrijf dat voor u de op- en afbouw van fietsenstallingen regelt? Zoek dan niet verder! Bij Fietsenrek Huren bent u aan het juiste adres als u op zoek bent naar de ideale manier voor fietsen parkeren. Wij bieden u de mogelijkheid aan om binnen een korte tijd een professionele fietsenstalling te creëren. Wij kunnen het ons goed voorstellen dat u ook voor uw gasten die met de fiets naar uw evenement komen, fatsoenlijke parkeerplekken wilt regelen. Door gebruik te maken van de fietsenstallingen van Fietsenrek Huren kunt u dit gemakkelijk realiseren. Bent u benieuwd wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen? Bent u benieuwd hoe wij te werk gaan? Wij nodigen u graag uit om een kijkje te nemen op onze website. Laat u verrassen door de vele mogelijkheden die wij u aanbieden en de 40.000 fietsplaatsen die wij beschikbaar hebben. 

fietsenstalling verhuur nodig?

Bereken uw offerte

Fietsenrek Huren.com: de oplossing voor fietsen parkeren bij evenementen!

Hebt u ideeën om een kleine bijeenkomst, een middelgroot festival of een grootschalig evenement te gaan organiseren? Veel van uw bezoekers zullen op de fiets stappen om het festival of het evenement te bezoeken en dat is op zich al beter dan met de auto komen. Desondanks zult u toch een plek moeten creëren zodat uw bezoekers hun fietsen kunnen parkeren nabij het evenementterrein. Geen enkele organisator wil te maken krijgen met een chaos aan fietsen rondom het evenementterrein, waarbij ook de veiligheid nog eens in het geding komt. U hoeft zich daarover geen zorgen te maken als u de hulp van Fietsenrekhuren.com inschakelt. Wij zijn een ervaren bedrijf en verhuren tijdelijke fietsenstallingen voor evenementen. Wij beschikken over de noodzakelijke kennis en het organisatietalent om het regelen van plekken om fietsen te parkeren goed aan te pakken, voor zowel kleinschalige, eendaagse evenementen als grote, meerdaagse evenementen. En hoewel wij bij kleine bijeenkomsten ook handig fietsen weten te parkeren, is Fietsenrekhuren.com gespecialiseerd in grootschalige publieksevenementen, waarbij wij op een goede en praktische manier veel fietsen kunnen parkeren. 

Fietsen parkeren door Fietsenrek huren.com

Het is verstandig, zeker bij een grootschalig evenement waar veel publiek op af komt, een professioneel bedrijf in de arm te nemen om een plek in te richten om veel fietsen te parkeren. Fietsenrekhuren.com is een goed uitgerust en toegerust om u volledig te kunnen ontzorgen. Wij verzorgen alles wat met het fietsen parkeren te maken heeft van a tot z. Wij regelen voor u tijdig de gehele opbouw van de tijdelijke fietsenstalling en breken na afloop van het evenement weer netjes op. Bovendien houden we ook het transport in eigen hand, aangezien wij u ons eigen transport kunnen aanbieden. U hoeft bij ons niet lang te wachten, want Fietsenrekhuren.com heeft maar liefst 40.000 fietsplaatsen beschikbaar. Door de gunstige centrale ligging in het midden van ons land en doordat wij ook meerdere nevenvestigingen verspreid in het land hebben, kunnen wij uw tijdelijke fietsenstalling in heel Nederland, maar ook in Duitsland en België leveren. Fietsenrekhuren.com werkt ook nog eens met slimme fietsenreksystemen, waardoor wij minimale oppervlakte nodig hebben om heel veel fietsen te kunnen parkeren. Wij zorgen er natuurlijk ook voor dat de tijdelijke fietsenstalling goed bereikbaar is en netjes georganiseerd, zodat mensen ook weer heel gemakkelijk hun geparkeerde fiets kunnen terug vinden. Wij kunnen ons voorstellen dat u nog niet helemaal weet hoe u de tijdelijke fietsenstalling op wilt zetten en op welke plek. Fietsenrekhuren.com denkt graag met u mee!

Meer weten over fietsen parkeren?

Wilt u meer weten over fietsen parkeren tijdens een grootschalig evenement? U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen. Onze medewerkers vertellen u graag meer over onze tijdelijke fietsenstallingen in een persoonlijk gesprek. Aan de hand van uw wensen gaan wij graag voor u aan de slag.