Fietsen parkeren

Komt er een evenement aan?

Fietsen parkeren hulp nodig?

Bent u op zoek naar een mogelijkheid voor fietsen parkeren op een festival? Bent u op zoek naar een professioneel bedrijf dat voor u de op- en afbouw van fietsenstallingen regelt? Zoek dan niet verder! Bij Fietsenrek Huren bent u aan het juiste adres als u op zoek bent naar de ideale manier voor fietsen parkeren. Wij bieden u de mogelijkheid aan om binnen een korte tijd een professionele fietsenstalling te creëren. Wij kunnen het ons goed voorstellen dat u ook voor uw gasten die met de fiets naar uw evenement komen, fatsoenlijke parkeerplekken wilt regelen. Door gebruik te maken van de fietsenstallingen van Fietsenrek Huren kunt u dit gemakkelijk realiseren. Bent u benieuwd wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen? Bent u benieuwd hoe wij te werk gaan? Wij nodigen u graag uit om een kijkje te nemen op onze website. Laat u verrassen door de vele mogelijkheden die wij u aanbieden en de 40.000 fietsplaatsen die wij beschikbaar hebben. 

fietsenstalling verhuur nodig?

Bereken uw offerte

Fietsenrek Huren.com: de oplossing voor fietsen parkeren bij evenementen!

Op zoek naar een oplossing voor het fietsen parkeren? Fietsenrek Huren is gespecialiseerd in tijdelijke fietsenstallingen. Door onze jarenlange ervaring op het gebied van fietsen parkeren bent u bij ons aan het juiste adres als u op zoek bent naar geschikte fietsenstallingen voor uw grootschalige evenement. Onze medewerkers zorgen ervoor dat u zich geen zorgen hoeft te maken over de plaatsing van de fietsenstallingen. Wij bespreken graag met u uw wensen en gaan graag voor u aan de slag. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u ook persoonlijk adviseren over het plaatsen van de fietsenstallingen en de aantallen u nodig heeft. Wij bieden u fietsenrekken verhuur aan voor diverse evenementen. Door gebruik te maken van onze fietsenstalling heeft u slechts een minimale oppervlakte nodig van uw evenemententerrein. Fietsenrek Huren is speciaal opgericht voor grootschalige publieks evenementen. Wij zijn gespecialiseerd in tijdelijke fietsenstallingen. Daarnaast kunt u gebruik maken van ons eigen transport. Op deze manier ontzorgen wij u volledig. Door onze centrale ligging en meerdere nevenvestigingen in het land kunnen wij uw tijdelijke fietsenstalling in heel Nederland, België en Duitsland gemakkelijk leveren. Vele klanten gingen u al voor. Wordt u onze volgende tevreden klant?

Meer weten over fietsen parkeren?

Wilt u meer weten over fietsen parkeren tijdens een grootschalig evenement? U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen. Onze medewerkers vertellen u graag meer over onze tijdelijke fietsenstallingen in een persoonlijk gesprek. Aan de hand van uw wensen gaan wij graag voor u aan de slag.