Fiets vlonder

De nieuwe modulaire fiets vlonder

Ervaar onze fiets vlonder

Op zoek naar een fiets vlonder? Wilt u een groot evenement organiseren en bent u op zoek naar een tijdelijke fietsenstalling? Dan bent u bij Fietsenrekhuren.com aan het juiste adres. Wij beschikken over een enorme diversiteit aan fietsenrekken en kunnen zorgen voor meer dan 40.000 fietsparkeerplaatsen. Fietsenrekhuren.com is gespecialiseerd in tijdelijke fietsenstallingen voor grootschalige publieksevenementen. Maar natuurlijk kunt u ook bij ons terecht voor kleinere evenementen.
''Wat fijn dat dit in leven is geroepen, op naar een groener nu zou ik zeggen!''
L. Botelens
Ondernemer

Bij evenementen zijn de wild geparkeerde fietsen vaak een probleem. Bezoekers hebben moeite om hun fiets terug te vinden die vaak nog beschadigd is ook. Door fietsenrekken te huren bij Fietsenrekhuren.com heeft u slechts een minimale oppervlakte nodig om veel fietsen kwijt te kunnen. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u adviseren over de hoeveelheid fietsenrekken die u nodig heeft voor uw evenement en welk model het meest geschikt is. U kunt bij ons ook terecht voor een fiets vlonder. Wij zijn erg enthousiast over onze innovatieve fiets vlonder die wij ontwikkeld hebben. Fietsvlonders worden vooral in grote steden ingezet om een overzichtelijk straatbeeld te houden.

4.6/5
Fietsvlonder

Sterk, Groenbewust en bovenal Slim ontworpen

MODULAIRE FIETSVLONDER

Door de innovatieve toepassing van composiet hebben wij een vormvrije fietsvlonder ontwikkeld. Deze fietsvlonder is licht van gewicht, duurzaam een geringe milieubelasting t.o.v staal en of beton.

LICHT

Bij de bouw van de fietsvlonder is niet enkel gekeken naar productkwaliteit maar ook gebruikskwaliteit

DUURZAAM

De fietsvlonder is een product wat opgebouwd is uit gerecycled materiaal, milieuvriendelijk dus!

GERINGE MILEUBELASTING

Omdat wij graag werken met oog voor het milieu, komt u er beter mee uit

De voordelen van een fiets vlonder

Een fiets vlonder bestaat uit een vloer van composiet met fietsbeugels. Onze fietsvlonders zijn modulair en kunnen in bijna alle vormen en kleuren geproduceerd worden. Onze fiets vlonder is licht van gewicht, sterk, duurzaam en heeft een geringe milieubelasting. Het is opgebouwd uit gerecycled materiaal en is dus milieuvriendelijk. Fietsen wordt steeds meer gestimuleerd en de fiets is in de steden dan ook dominant aanwezig. Door gebruiksvriendelijke fietsvlonders in te zetten blijft de stad bereikbaar, aantrekkelijk en gezond. Wij zijn van de laatste ontwikkelingen op het gebied van fietsparkeren op de hoogte. Of u nu een evenement organiseert waarvoor u tijdelijke fietsparkeerplaatsen nodig heeft, een degelijke fietsenrek wilt kopen voor bij uw horecagelegenheid of dat u het parkeren van fietsen in uw stad in goede banen wilt leiden, Fietsenrekhuren.com biedt u de nodige ondersteuning.

Door te kiezen voor een modulaire opbouw, kunnen wij uw fietsvlonder in bijna alle configuraties produceren.
De basis afmetingen zijn 2400 x 1800 x 80mm.
U kunt uw fietsvlonder bestellen als rechthoek van 2400 x 1800, als rechthoek met ronde hoeken, als rechthoek met een geïntrigeerde stoeprand of als rechthoek met plantenbak.

Fiets vlonder direct leverbaar

Als u bij ons fietsenrekken of fietsvlonders wilt huren dan hoeft u niet lang te wachten, wij kunnen deze direct leveren. Wij beschikken over eigen transport en regelen de op- en afbouw voor u. U hoeft zich nergens zorgen over te maken want wij ontzorgen u op alle gebied. Door onze centrale ligging en meerdere nevenvestigingen in het land kunnen wij uw tijdelijke fietsenstalling in de hele Benelux en Duitsland leveren. Door Fietsenrekhuren.com in te schakelen zijn uw logistieke problemen voorbij. Het enige dat u hoeft te regelen is dat wij toegang tot het terrein krijgen.