Fiets plaats huren of kopen!

Komt er een evenement aan?

Fiets plaats nodig?

Bent u op zoek naar een tijdelijke fiets plaats? Bent u zich aan het oriënteren over de diverse mogelijkheden voor de huur van tijdelijke fietsenstallingen? Wij heten u van harte welkom op de website van Fietsenrek Huren. Wij bieden u graag een ruim aanbod van verschillende mogelijkheden om een fiets plaats te huren. Fietsenrek Huren heeft tijdelijke fietsenrekken te huur voor diverse evenementen. Bij ons hoeft u niet lang te wachten. Wij kunnen direct uw gewenste fietsenstallingen leveren. Klinkt dit u als muziek in de oren en bent u benieuwd wat wij voor uw evenement kunnen betekenen? Wij nodigen u graag uit om een kijkje te nemen op onze website. In een persoonlijk adviesgesprek nemen wij graag uw wensen door. Wij zien uw aanvraag graag tegemoet. 

fietsenstalling verhuur nodig?

Bereken uw offerte

Voordelen voor een fiets plaats huren

Op zoek naar een fiets plaats? Voor het huren van een tijdelijke fiets plaats hoeft u niet veel te doen. Fietsenrek Huren zorgt voor de op- en afbouw. Daarnaast zorgen wij ervoor dat uw fietsenstalling op de juiste locatie worden geleverd. Wij ontzorgen u volledig! Wij bieden u een fietsenrekken verhuur aan voor evenementen en grootschalige publieks evenementen. U heeft slechts een minimale oppervlakte nodig als u gebruik wilt maken van de tijdelijke fietsenstallingen van Fietsenrek Huren. Dit komt mede omdat beide kanten van de fietsenrekken gebruikt kunnen worden. Wij kunnen het ons goed voorstellen dat uw fietsende gasten ook hun fietsen netjes willen parkeren op een prettige plek. Naast het aanbod van parkeerplaatsen voor auto’s kunt u bij uw evenement ook een parkeerplaats voor fietsen organiseren. Fietsenrek Huren is gespecialiseerd in tijdelijke fietsenstallingen. Wij bieden u onze eigen transport aan. Fietsenrek Huren heeft meer dan 40.000 fietsplaatsen beschikbaar. Door onze centrale ligging en meerdere nevenvestigingen in het land kunnen uw tijdelijke fietsenstalling in heel Nederland, België en Duitsland leveren. Bij ieder fietsenrek kunnen 20 fietsen gestationeerd worden. Onze fietsenrekken zijn zo gemaakt dat ze voor grootschalige en kleinschalige evenementen ingezet kunnen worden.

Tijdelijke fiets plaats in grote aantallen

Het kan gebeuren dat u per direct een groot aantal fietsenrekken nodig heeft. Dit is geen enkel probleem. Omdat Fietsenrek Huren een ruime voorraad beheert kunnen wij direct voor u aan de slag gaan. Bovendien regelen wij het transport zelf en daarom kunnen wij ervoor zorgen dat u binnen een korte tijd gebruik kunt maken van onze diensten én van onze tijdelijke fietsplaatsen. Fietsenrek Huren regelt het voor u! Wij verzorgen met onze event operators de complete op- en afbouw van uw fietsenstalling op locatie!