Fiets parkeren

Komt er een evenement aan?

Fiets parkeren hulp nodig?

Bent u op zoek naar een gemakkelijke manier voor een fiets parkeren bij een evenement? Bent u op zoek naar een bedrijf dat graag met u meedenkt en binnen een mum van tijd uw gewenste fietsenstalling kan leveren? Bij Fietsenrek Huren bent u aan het juiste adres. Wij bieden u de mogelijkheid aan om op een efficiënte en gemakkelijke manier fietsen te parkeren op een grootschalig evenement. Het is onze taak om u volledig te ontzorgen. Wij kunnen het ons goed voorstellen dat u op zoek bent naar een manier om uw festivalgasten een prettige en overzichtelijke fietsenstalling te bieden. Als u geen gebruik maakt van een georganiseerde fietsenstalling zult u merken dat alle fietsen her en der worden neergezet. Dit zorgt voor onrust, onnodige beschadigingen en uw festivalterrein wordt een rommeltje. Door het huren van diverse fietsenrekken bij Fietsenrek Huren kunt u met één simpele handeling uw festivalterrein geordend en netjes houden. als u op zoek bent naar fiets parkeren op een festivalterrein bent u bij Fietsenrek Huren aan het juiste adres. 

fietsenstalling verhuur nodig?

Bereken uw offerte

De oplossing voor fiets parkeren voor evenementen!

Netjes uw fiets parkeren? Op zoek naar fietsenstallingen voor bij evenementen? Bij Fietsenrek Huren bent u aan het juiste adres voor verschillende soorten fietsenrekken. Zo wordt het fiets parkeren eenvoudig opgelost. In de afgelopen jaren hebben wij veel ervaring opgedaan met het op- en afbouwen van diverse tijdelijke fietsenstallingen. Wij zorgen ervoor dat u aan niets ander hoeft te denken dan aan de organisatie van uw evenement. Onze medewerkers zorgen ervoor dat uw gehuurde fietsenrekken op het juiste moment worden geleverd en opgebouwd. Na afloop van het evenement komen wij ook de gehuurde fietsenrekken weer ophalen. Wij bieden u hiervoor ons eigen transport aan. Onze fietsenrekken zijn geschikt voor grootschalige publieks evenementen. Door gebruik te maken van de fietsenrekken van Fietsenrek Huren heeft u slechts een minimale oppervlakte nodig. Door onze centrale ligging en meerdere nevenvestigingen in het land kunnen wij uw tijdelijke fietsenstalling in heel Nederland, België en Duitsland leveren. U hoeft bij ons niet lang te wachten. Onze fietsenrekken zijn direct leverbaar. Fietsenrek Huren heeft meer dan 40.000 fietsplaatsen beschikbaar!

Meer weten over fiets parkeren op een evenement?

Wij bieden u een ruim aanbod op het gebied van verhuur van diverse tijdelijke fietsenstallingen. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u ook goed voorzien van persoonlijk advies. Samen met u bespreken wij uw wensen en zorgen onze medewerkers ervoor dat er tijdens uw evenement voldoende fietsenstallingen op het evenemententerrein staan. U kunt met al uw vragen bij ons terecht. Wij staan u graag te woord!