Fiets parkeerplaats

Komt er een evenement aan?

Fiets parkeerplaats nodig?

Bent u op zoek naar een fiets parkeerplaats? Organiseert u binnenkort een evenement of viert u een groot feest? Een fiets parkeerplaats mag niet ontbreken bij uw evenement! Fietsenrek Huren biedt u de mogelijkheid aan om binnen een korte tijd een fiets parkeerplaats te realiseren. Wij nodigen u graag uit om een kijkje te nemen op onze uitgebreide website. Laat u verrassen door de vele fietsenrekken die wij aanbieden binnen korte tijd kunnen leveren. Het is onze taak om u volledig te ontzorgen op het gebied van fiets parkeerplaatsen op uw evenement. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? U kunt ons altijd vrijblijvend benaderen. Samen met u bespreken wij graag uw wensen en gaan wij op zoek naar passende mogelijkheden voor uw gewenste fiets parkeerplaats. Met onze ervaring kunnen wij u goed adviseren. Fietsenrek Huren is voor u hét bedrijf voor het vinden van diverse fietsenstallingen. 

fietsenstalling verhuur nodig?

Bereken uw offerte

Fiets parkeerplaats bij evenement

Bent u van plan om binnenkort een kleine bijeenkomst of een grootschalig evenement te organiseren? En verwacht u daarbij dat bijna al uw bezoekers op de fiets zullen komen? Dan heeft u zeker een goede fiets parkeerplaats nodig. Niemand wil zijn fiets zomaar ergens tegen een woning zetten of zomaar ergens achterlaten en dat niet alleen, het is ongewenst voor omwonenden en anderen rondom het evenement om een totale chaos aan fietsen te zien of er doorheen te moeten. Fietsenrekhuren.com biedt u de ideale oplossing! Wij verhuren fietsenrekken op maat en creëren zo een goede fiets parkeerplaats voor eendaagse of meerdaagse evenementen. De bezoekers kunnen hun fiets veilig achterlaten op de fiets parkeerplaats, die netjes is en goed toegankelijk. Niemand heeft dan last van zwervende fietsen en bovendien kan iedereen zijn of haar fiets weer gemakkelijk terugvinden. Wij hebben minimale oppervlakte nodig om een praktische fietsparkeerplaats met een grote capaciteit op te zetten. Veel organisatoren en gemeenten maken al gebruik van onze ervaring met het installeren van een handige fiets parkeerplaats. U volgt?

Fiets parkeerplaats: volledig ontzorgt

Fietsenrekhuren.com benadrukt draag dat de klanten bij het huren van een tijdelijke fiets parkeerplaats volledig ontzorgd worden. Van a tot z wordt alles voor u geregeld: wij bieden u onze eigen transportmiddelen om de fietsenrekken bij u te brengen en weer op te halen. Ook neemt Fietsenrekhuren.com de volledige op- en afbouw van de fiets parkeerplaats voor zijn rekening. Wij hebben maar liefst 40.000 fietsplaatsen beschikbaar tegen scherpe tarieven, speciaal voor grootschalige publieksevenementen. Omdat Fietsenrekhuren.com centraal gelegen is in het midden van Nederland en ook beschikt over nevenvestigingen, kunnen we gemakkelijk een tijdelijke fiets parkeerplaats opbouwen in heel Nederland, maar ook in Duitsland en België. Er is geen lange wachttijd, wij kunnen direct leveren. 

Tijdelijke fiets parkeerplaats voor u

Fietsenrekhuren.com is gespecialiseerd in het opbouwen van tijdelijke fietsenstallingen en kan daarom met iedere klant bij de opzet van een evenement meedenken. Als professioneel bedrijf zijn wij in staat om voor ieder kleinschalig dan wel grootschalig evenement een oplossing te vinden, zodat er een passende en toereikende fiets parkeerplaats dichtbij het evenement opgezet kan worden. Door onze ervaring en niet in het minst door de uitgekiende systemen, biedt Fietsenrek.com u het ultieme antwoord op een fietsparkeerprobleem. Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie? Neem vandaag nog contact met ons op, want wij helpen u graag verder. Ook kunt u natuurlijk een vrijblijvende offerte bij ons aanvragen.